Yritysasiantuntijaksi Imatran Seudun Kehitysyhtiöön

Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy on seudullinen yritystoiminnan kehittäjä. Yleisenä tavoitteenamme on omalta osaltamme lisätä Imatran seudun elinvoimaa. Tarjoamme asiakaslähtöisiä julkisia yrityspalveluita Imatran, Rautjärven ja Ruokolahden alueella. Yhtiö on perustettu vuonna 1982 ja liikevaihto tällä hetkellä on noin 550 000 euroa. Tuotamme tutkitusti laadukasta yritysneuvontaa ja asiakaspalvelua täydellä sydämellä!

Haemme joukkoomme aktiivista ja asiakaslähtöistä yritysasiantuntijaa

Tehtäviin kuuluvat esimerkiksi Kehitysyhtiön yritysasiakkaiden neuvonta ja asiantuntijapalvelut Imatran seudulla toimiville kaupan- ja palvelualan yrityksille, yhtiössä käynnissä olevien hankkeiden projektitehtäviin osallistuminen sekä uusasiakashankinta.

Arvostamme kokemusta ja osaamista asiakastyöstä ja yritystoiminnan kehittämisestä, kehittämishankkeiden rahoituksesta ja läpiviennistä. Yritysasiantuntijan tehtävässä onnistuminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä yhteistyötaitoja toimia erilaisissa verkostoissa, mutta myös kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme asiakaslähtöisiksi ja monipuolisiksi niin kasvokkain kuin digitaalisestikin eri kanavia hyödyntäen, joten erilaisten verkkoalustojen monipuolinen osaaminen ja nopea haltuun ottaminen ovat yritysasiantuntijalle tärkeitä. Kokemus yrittäjyydestä ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksi. Englannin kielen taito on välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Vastuualueena Kehitysyhtiön aloittavien ja toimivien yritysten neuvonta, niihin liittyvä asiakaspalvelu ja kehittämishankkeet sekä toiminta mm. Nuori Yrittäjyys –verkostossa. Vahvuuksiesi mukaan tehtäviin voi kuulua sosiaalisen median ja digitaalisten palveluiden sekä yhtiön ja sen asiakkaiden näkyvyyden kehittäminen.

Imatran Seudun Kehitysyhtiö tarjoaa asiantuntevan ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin tehtävien tueksi. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Imatran kaupungintalolla, mutta meillä on hyvät mahdollisuudet myös etätyöskentelyyn.

Haku

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen toimitetaan viimeistään 13.6.2021 sähköpostilla osoitteeseen info@kehy.fi. Viestin otsikoksi tulee laittaa Yritysasiantuntijan haku.

Työsuhde on määräaikainen ja käynnistyy mahdollisimman pian tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä tai viimeistään 2.8.2021 ja päättyen 31.1.2022. Esimiehenä toimii toimitusjohtaja.  

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse toimitusjohtaja Antti Oravuo to 3.6.2021 klo 15:30-17:00 ja ti 8.6.2021 klo 14:30-16:00 numerosta 040 721 1310 tai sähköpostitse antti.oravuo@kehy.fi, otsikolla Yritysasiantuntijan haku.

OTA YHTEYTTÄ
ASIANTUNTIJAAMME

Toimitusjohtaja
Antti Oravuo
antti.oravuo(at)kehy.fi
puh 040 721 1310

 

Toimitusjohtaja