ETELÄ-KARJALAN YRITYSKUMMITOIMINTA SUOMEN KÄRKEÄ

Yrityskummiseminaari Imatralla 4.12.2013 Etelä-Karjalan Yrityskummit saaneet loistava palautetta!

Etelä-Karjalan yrityskummien järjestö on toiminut Etelä-Karjalassa vuodesta 2009 lähtien ja toiminnassa on mukana 55 aktiivista yrityskummia. Vuonna 2016 yrityskummeilla oli 40 yrityscasea ja 619 työtuntia.

Suomen Yrityskummit ry on kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja elinkeinoelämän vaikuttajista koostuva asiantuntijaverkosto, johon kuuluu yli 1000 kummia valtakunnallisesti. Kummi toimii luottamuksellisena keskustelukumppanina liiketoiminnan eri osa-alueilla ja avaa ovia uusiin bisnesmahdollisuuksiin ja verkostoihin. Kummitoiminta on vapaaehtoista ja maksutonta ja työn pääkohderyhmänä on mikroyrittäjät.

Suomen Yrityskummien ensimmäisen laatututkimuksen tulokset on julkaistu ja Etelä-Karjalan yrityskummit ovat listan kärkisijalla!

Vuoden 2017 alussa Suomen Yrityskummit Ry toteutti asiakastyytyväisyyskyselyn ja Etelä-Karjalan Yrityskummit ovat saaneet loistavaa palautetta työstään! Kiitos ja kumarrus jokaiselle Etelä-Karjalan yrityskummille loistavasta työstä!

Imatran Seudun Kehitysyhtiön yritysasiantuntija Katja Vehviläinen toimii Etelä-Karjalan kummitoiminnan aluekoordinaattorina. Kuvassa Senior Mentor Kirsi Manelius Yrityskummien seminaarissa Imatralla joulukuussa 2013.

Yrityskummit