YRITYSTEN MÄÄRÄ KASVAA VAUHDILLA IMATRAN SEUDULLA

Imatran seudulla tammi-maaliskuussa perustettiin 33 yritystä, joista 19 Kehitysyhtiön kautta.

Kehyn toimitusjohtaja Antti Oravuo.

- Nyt ollaan täällä pääsemässä samaan vauhtiin, mihin viime vuonna muualla Suomessa noustiin eli etumatkaa ollaan kuromassa hyvin kiinni, kertoo Kehyn toimitusjohtaja Antti Oravuo.

Yrityksiä on perustettu monipuolisesti niin palvelu- kuin kaupan alallekin. Kehitys näyttää alkuvuoden jälkeen jatkuvan edelleen yhtä positiivisena perustamismäärissä.

Perustetut yritykset Imatran seudulla kunnittain tammi-maaliskuu 2022

Imatra: 29

Rautjärvi: 1

Ruokolahti: 3

Imatran seutukunnan korotetusta investointituesta odotetaan päätöstä

Toimivien yritysten puolella moni yritys suunnittelee investointeja lähivuosille. Työ- ja elinkeinoministeriöltä odotetaan tällä viikolla päätöstä Imatran seutukunnalle suunnatusta korotetusta investointituesta. Tuki on ollut 20% ja nyt sen odotetaan nousevan 40% investointiin hyväksyttävistä kustannuksista.

Miten varata aika Kehylle?

Kehyn yritysasiantuntijat palvelevat aloittavia ja toimivia yrittäjiä niin toimistollaan Imatran kaupungintalolla, asiakkaan luona yrityksissä kuin etäyhteydelläkin. Henkilökohtaisen ajan voi varata soittamalla kehen tahansa Kehyn asiantuntijaan tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kehy.fi. Yhteystiedot löytyvät osoitteesta kehy.fi.

Uusyrityskeskusten maksuttomalla yritysneuvonnalla on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti

Laatukriteerit edellyttävät, että kahden vuoden kuluttua yli 90 prosenttia ja viiden vuoden kuluttua vähintään 80 prosenttia Uusyrityskeskusten kautta toimintansa aloittaneista yrityksistä on edelleen toiminnassa. Eli kun yrittäjyys kiinnostaa, kannattaa olla yhteydessä seutumme uusyrityskeskuksena toimivaan Imatran Seudun Kehitysyhtiöön.

Valtakunnallinen Suomen Uusyrityskeskuksen tiedote kokonaisuudessaan luettavissa tästä ja vertailutaulukko Suomen eri keskusten vuoden 2022 kvartaalituloksista löydät tästä

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Antti Oravuo, antti.oravuo@kehy.fi, p. 040 721 1310